Elastični pojasevi za haljine širine 6cm
search
  • Elastični pojasevi za haljine širine 6cm
  • Elastični pojasevi za haljine širine 6cm

Elastični pojasevi za haljine širine 6cm

1.250,00 RSD
(A) Nije u PDV Isporuka u roku od 2 radna dana

Ovi elastični pojasevi za haljine širine 6cm za obim struka od 75cm do 115cm su prava modna magija koja ističe vašu figuru, pruža udobnost i daje dozu elegancije svakoj vašoj odevnoj kombinaciji. Neka vaša figura dodje do izražaja uz ove pojaseve, istaknite svoju ženstvenost i osetite se samouvereno u svakoj prilici. 

Boja: Crna
Količina
Na stanju

Prvo što primetite kod ovih pojaseva je njihova širina od 6cm. To nije previše tanak, a ni previše širok pojas, već savršena sredina koja omogućava da se istakne struk na elegantan način. Bez obzira na to da li nosite lepršavu letnju haljinu ili elegantnu poslovnu kombinaciju, elastični pojas od 6cm će vam pružiti podršku i definisati vašu figuru na najbolji mogući način.

Ono što ovaj komad čini posebnim je elastičnost materijala. Napravljen od visokokvalitetnih elastičnih traka, ovaj pojas pruža savršeno prilagođavanje vašem telu bez ikakvog zatezanja ili nelagodnosti. To znači da se možete kretati slobodno i bez brige, dok vaša haljina ostaje na svom mestu tokom celog dana.

Jedan od ključnih detalja koji čini ove pojaseve neodoljivim je i elegantna kopča. Sa diskretnim dizajnom, kopča je savršeno uklopljena sa širinom pojasa, dodajući notu sofisticiranosti bez suvišnih detalja. Bilo da nosite casual ili formalni outfit, ova kopča će dodati finalni pečat vašem izgledu.

HHTUK70MMRB

Deklaracija

Zemlja porekla
Kina
Materijal/Sastav
Elastomerno predivo
Metalna kopča
Poliester
Održavanje
Ne peglajte
Pranje i sušenje nije dozvoljeno
Komentari (0)