• Novo
HALJINE NA JEDNO RAME SA RUŽOM NA RUKAVU
search
  • HALJINE NA JEDNO RAME SA RUŽOM NA RUKAVU
  • HALJINE NA JEDNO RAME SA RUŽOM NA RUKAVU
  • HALJINE NA JEDNO RAME SA RUŽOM NA RUKAVU
  • HALJINE NA JEDNO RAME SA RUŽOM NA RUKAVU
  • HALJINE NA JEDNO RAME SA RUŽOM NA RUKAVU

HALJINE NA JEDNO RAME SA RUŽOM NA RUKAVU

14.900,00 RSD
(A) Nije u PDV Isporuka u roku od 2 radna dana

Haljine na jedno rame sa ružom na rukavu predstavljaju prefinjeni izbor za svečane prilike poput večernjih gala događaja, svadbi ili proslave mature. Ovaj elegantni komad odeće ističe se svojim asimetričnim dizajnom, jednim dugim rukavom, šlepom sa strane i detaljem ruže na rukavu koji daje dozu dramatičnosti i sofisticiranosti.

Veličina: M
Boja: Crna
Količina
Na stanju

Elegancija jednog ramena: Haljine na jedno rame pružaju izuzetno elegantan i privlačan izgled, ističući dekolte na suptilan način. Ovaj dizajn naglašava eleganciju i gracioznost, čineći vas neodoljivom.

Detalj ruže na rukavu: Ruža na rukavu dodaje romantični i ženstveni detalj haljinama, pružajući im poseban šarm i sofisticiranost. Ovaj detalj ističe lepotu haljine i čini je još privlačnijom.

Asimetrični kroj za dramatičan izgled: Asimetrični kroj haljina donosi dozu dramatičnosti i originalnosti u svakoj prilici. Ova karakteristika dodaje dinamičan element vašoj pojavi, čineći vas nezaboravnom.

Boje: Crna i boja vina su klasične i elegantne boje koje pristaju svakoj prilici i svakom tonu kože. Ove boje dodaju dozu sofisticiranosti i šarma vašem izgledu, čineći vas sigurnom u svojoj eleganciji.

Šlep sa strane za graciozan hod: Šlep sa strane dodaje gracioznost i eleganciju vašem hodu, ističući vas u svakom trenutku. Ova karakteristika čini haljine još impresivnijim i atraktivnijim.

Uz haljine na jedno rame sa ružom na rukavu, svaka žena će se osećati kao prava dama, spremna da zablista na svakoj svečanoj prilici. Njihov elegantan dizajn, romantični detalji i dramatični kroj čine ih idealnim izborom za posebne događaje gde želite da ostavite neizbrisiv utisak svojom pojavom.

RIO161M0XJ974

Deklaracija

Uvoznik i distributer
Rio Fashin doo Beograd
Dužina haljine
Duge haljine
Dužina rukava
Dug rukav na jedno rame
Elastičnost haljine
Umereno rastegljiva
Kopčanje
Skriveni rajsferšlus pozadi
Zemlja porekla
Kina
Materijal/Sastav
Poliester
Održavanje
Peglanja 60–80 °C
Ručno pranje na MAX 30°C
Komentari (0)