USLOVI KORIŠCENJA SAJTA

Dobrodošli na naš Websajt! Ovi USLOVI KORIŠCENJA regulišu Vaše korišcenje našeg websajta. Molimo Vas pažljivo pročitajte USLOVE KORIŠCENJA pre nego koristite (u daljem tekstu WEBSAJT).

Pregled

Dobrodošli na JS Shop, vašu pouzdanu online prodavnicu. Molimo Vas pregledajte sledeće uslove i pravila koje su vezane za korišćenje www.haljinebeograd.com  ("Ugovor"). Imajte na umu da je vaša upotreba JS Shop stranice ("sajta") predstavlja bezuslovnu saglasnost da redovno pratite uslove iz ovog ugovora korišćenja. Iako ste možda "bookmarkovali" određeni deo ove stranice i na taj način zaobišli ovaj Ugovor, vaše korišćenje ove stranice uvek vas veže s ovim ugovorom korišćenja. JS Shop zadržava pravo ažuriranja ili izmene ovog ugovora korišćenja u bilo koje vreme bez prethodnog obaveštenja. Vaše korišćenje web stranice nakon takve promene pretstavlja vašu bezuslovnu saglasnost da sledite prava i obaveze iz ovog ugovora korišćenja, kao promenjene. Iz tog razloga, savetujemo vam da pročitate ove uslove korišćenja svaki put kada koristite ovu Stranicu.

Korišćenje ove stranice

Prihvatam sve uslove korišćenja koji su na ovom sajtu, potvrđujem da sam stariji od 18 godina. Ako ste mlađi od 18 godina, ali ne manje od 13 godina možete koristiti ovu stranicu samo pod nadzorom roditelja ili staratelja koji pristaju biti obavezani ovim uslovima korišćenja. Može se desiti da JS Shop ne namerno prikupi lične podatke o deci mlađoj od 13 godina. Deca mlađa od 13 godina ne mogu koristiti ovu stranicu i roditelji ili staratelji se ne mogu složiti s ovim uslovima korišćenja u njihovo ime. Ako ste roditelj ili staratelj i pristajete na ove uslove korišćenjaa za dobrobit deteta u uzrastu između 13 i 18 godina, podrazumeva se da ste u potpunosti odgovorni za njihovo korištenje ove stranice, uključujući sve financijske troškove i pravnim Obvezama koje  on ili ona mogu izazvati. Ako se ne slažete (ili se ne možete pridržavati) bilo koji od ovih uslova, nemojte koristiti ovu stranicu. Sve naplatne i registracione informacije moraju biti istinite i tačne. Pružanje bilo netačnih  informacije predstavljaju kršenje ovih uslova korišćenja. Prilikom svake kupovine, a pre potvrde porudžbine morate potvrditi uslove korišćenja.

Sav materijal, uključujući slike, tekst, ilustracije, dizajn, ikone, fotografije i drugi materijali koji su deo ove web stranice (zajednički, "Sadržaj") namenjeni su isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu. Možete preuzeti ili kopirati sadržaj i druge preuzete materijale sa ove stranice samo za svoje lične potrebe. Bilo koja druga upotreba, uključujući reprodukciju, ispravljanje, distribuciju, objavljivanje iz sadržaja ove stranice strogo je zabranjeno.

Imajte na umu da postoje određene porudžbine koje ne možemo da prihvatimo i moramo ih otkazati. Zadržavamo pravo da po sopstvenoj odluci odbijemo ili otkažemo porudžbinu iz bilo kog razloga. Neke situacije koje mogu nastati zbog kojih moramo otazati porudžbinu su: nedovoljna količina poručenih predmeta, netočnosti ili greška u informaciji proizvoda ili ceni ili informacije koje je kupac ostavio o sebi a koji ukazuju na prevaru . Mi takođe možemo zahtievati dodatne provere ili informacije pre prihvatanja naloga. Mi ćemo vam se javiti ako nam budu bile potrebne dodatne informacije pre otkazivanja ili izvestiti o otkazivanju porudžbine.

JS shop se trudi  da redovnim ažuriranjem obezbedi tačne informacije o ceni i karakteristikama predmeta koje prodaje ali se štamparske greške mogu pojaviti. U slučaju da na predmetu  stoji netočna informacijama: pogrešna cenai ili informacije o proizvodu, JS Shop ima pravo da po sopstvenoj odluci  odbije ili otkaže porudžbinu za tu stavku. U slučaju da je predmet  otkazan po sopstvenoj odluci, JS će vas u najkraćem roku konaktirati e-mailom I obavestiti o otkazivanju poruđžbine.

Saglasno Zakonu o zaštiti potrošača možete u roku od 14 dana od dana zaključivanja ugovora na daljinu ili ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija da bez navođenja razloga jednostrano raskinete ugovor. Jednostranim raskidom ugovora potrošač se oslobađa svih ugovornih obaveza osim neposrednih troškova povraćaja robe trgovcu.

Završetak

Ovi uslovi korišćenja su na snazi, sve dok ih ne raskinete sa JS Shop-om. Možete raskinuti ovaj ugovor u bilo kom trenutku, pod uslovom da prestanete sa upotrebom ovog web sajta. JS Shop može raskinuti ovaj ugovor u bilo koje vreme, a to može učiniti odmah, bez prethodne najave i uskratiti vam pristup web stranici, ako postoje sumnje da se ne pridrzavate svih odredbi ovog sporazuma. Nakon raskida uslova od strane Vas ili JS Shop-a, morate odmah uništiti sve materijale preuzete ili koje ste na drugi način dobili od ove stranice, kao i sve kopije takvih materijala, bilo da su izrađeni u skladu s uslovima korištenja ili na drugi način pre raskida uslova. JS Shop će ukloniti sve vaše komentare proizvoda ako ih ima posle raskida uslova korišćenja.