Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa isporuke, e-mail i kontakt telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željeni proizvod kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine.

Vaši lični podaci neće biti proslijeđeni od strane nas za korištenje od strane trećih lica u bilo kom obliku, osim ako smo dobili vaš pristanak ili smo zakonski dužni to da učinimo. Mi nećemo prodavati niti davati vaše podatke trećim licima u marketinške svrhe. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing liste koju koristimo za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. 


Pored navedenih podataka prikupljamo i analiziramo, obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju na našem sajtu. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Za sve dodatne informacije koje se tiču privatnosti podataka slobodno nas kontaktirajte.